-
ته چین زعفرانی
جمعه 2 بهمن 1394 22:41
برای مطالعه روش تهیه ته چین به این پست مراجعه فرمایید.
-
به رنگ پاییز
سهشنبه 29 دی 1394 22:32
ترشی فلفل دلمه ای زمستونه! در این روزهای سرد و خاکستری از پاییز زیبا فاصله زیادی گرفته ایم اما هنوز هم می تونیم سفره مون رو با رنگهای زیبایی پاییزی تزیین کنیم و از طعم یک چاشنی خوش مزه هم لذت ببریم. برای دیدن روش تهیه این ترشی پاییزی ادامه مطلب رو مطالعه فرمایید. انتخاب فلفل های رنگی رنگی تازه و سالم اولین قدم برای...
-
بادمجون شکم پر با سس انار و تمبر هندی
چهارشنبه 2 دی 1394 22:10
این چاشنی فوق العاده خوش مزه، طعم ملسی داره و برای کسانی که نمی تونند ترشی سرکه رو تحمل کنند، مناسبه. برای دیدن طرز تهیه به ادامه مطلب مراجعه فرمایید. مواد لازم: بادمجون ریز: دو کیلو رب انار: یک لیوان سرکه: یک لیوان تمبر هندی: 300 گرم گردو، هویج و سبزی به اندازه کافی نمک: کمی برای تهیه این چاشنی بادمجون های ریز رو...
-
یک تجربه
جمعه 20 آذر 1394 22:41
دوستان عزیزم سلام! امیدوارم ازمعنویت روزهای آخر ماه صفر بهره برده باشید. تزیین خرما کاری ساده هست و حتما شما خیلی بهتر از من و به روش های زیباتری این کار رو انجام می دید ولی خب همیشه دوستانی هستند که ممکنه تا به حال این کار رو انجام نداده باشند و بخوان به روشی ساده خرماشون رو تزیین کنند. منم چند روز پیش برای مراسم...
-
مربای بادمجان
سهشنبه 19 آبان 1394 22:13
سلام. الوعده وفا! وقتی داشتم فکر می کردم چطور این مربا رو بپزم، یادم اومد وقتی بچه بودم، بادمجون پخته شده در شیره انگور رو خورده بودم. مسلمه که در قدیم که مثل امروزه شکر زیادی در دسترس نبوده، مردم از شیره انگور برای تهیه چنین دسرهایی استفاده می کردند. خواستم پخت مربا رو با شیره انگور امتحان کنم. به مادرم زنگ زدم تا...
-
دلمه کلم برگ
دوشنبه 11 آبان 1394 23:16
سلام دوستان عزیز! بعد از سه هفته پرکار امشب وقت کردم یه پست کوتاه بذارم. اینو برای دست گرمی داشته باشید تا در اولین فرصت خدمت برسم و یک پست پر پیمون بنویسم. دلمه لذیذ و دوست داشتنی کلم برگ!
-
مربای زرشک
شنبه 18 مهر 1394 22:35
مربای زرشک یکی از خوش طعم ترین و لذیذ ترین مرباها بوده و بیشتر باب طبع کسانیه که طعم ملس رو می پسندند. اوایل پاییز فصل زرشک تازه و موسم پخت این مرباست. البته با زرشک خشک هم میشه مربا پخت اما مربای پخته شده با زرشک تازه طعم بهتر و رنگ روشن تری داره! چون زرشک از میوه های ترش مزه است، باید میزان مصرف شکرتون یک و نیم...
-
خورشت مرغ و هویج
چهارشنبه 15 مهر 1394 14:42
باز پاییز رسید و فصل خورشت های خوش رنگ و روی پاییزی! وقتشه که رنگ های زیبای پاییزی رو به سفره خونمون هم ببریم. این خورشت مرغ و هویج رو جمعه پیش پختم اما تا امروز فرصت نکردم براتون بنویسم. می دونم همه شما عزیزان هنرمندید و کدبانو اما این پست مسلما به درد دختر خودم و دوستانی که احیانا مبتدی هستند خواهد خورد. همان طور که...
-
تارت پیتزا
شنبه 11 مهر 1394 22:10
و این بار تارت پیتزا آسان و خوشمزه! که با توجه به اندازه مناسب و راحتی سرو، گزینه مناسبی برای قرار دادن در منوی مهمونی هاست. ابتدا خمیر نون تارت رو آماده کنید. داخل خمیر تارت رو با یه لایه سس و پنیر بپوشونید و برای 10 دقیقه داخل فر داغ بذارید تا خمیر پخته شه. وقتی از فر در آوردید، روی اون مواد پیتزاتون رو بریزید. من...
-
ترشی کلم بنفش
جمعه 10 مهر 1394 14:16
یک چاشنی ملس و خوش طعم با رنگ زیبای بنفش همایونی اش! مناسب برای دورچین بیشتر پلوها و خوراکها! تهیه ترشی کلم بنفش فرصتی فراهم می کنه تا از معجزه رنگهای طبیعی بهره برده و علاوه بر سودجستن از فواید بیشمارش ، سفره رو رنگین تر کنیم.
-
ترشی لیته
پنجشنبه 9 مهر 1394 22:13
و لیته خوش عطر و طعم: البته معرف حضورتون هست و طرز تهیه شو قبلا نوشته بودم. اما یادم نبود و دوباره عکس گرفتم. حیفم اومد عکسشو نذارم. ببینید با آدم حرف می زنه!
-
ترشی پسته
پنجشنبه 9 مهر 1394 21:31
ترشی پسته رو از چغاله پسته در بهار باید تهیه کرد. همون طور که ملاحظه می کنید رنگ پسته های درون شیشه سبز روشن و اون یکی تیره تره. ترشی درون کاسه حسابی رسیده و آماده مصرفه! خوش چاشنی و بی نظیر!
-
ترشی آلبالو
پنجشنبه 9 مهر 1394 21:14
آلبالو از نوبرانه های خوش چاشنی تابستونه و کمتر کسی پیدا میشه که رنگ چشم نواز و طعم ترش دلپذیرشو دوست نداشته باشه. می تونیم با نگهداری آلبالو در سرکه و کمی نمک از طعم بینظیر اون در همه فصول لذت ببریم. اگه امسال یادتون رفت ترشی آلبالو بندازین، می تونید چاشنی آلبالوی ارغوان رو تجربه کنید.
-
پیازترشی
پنجشنبه 9 مهر 1394 14:29
این پیازهای کوچولو بیشتر از یه ساله که تو سرکه و کمی نمک خوابیدند و حالا نرم و خوش چاشنی شده اند و داد می زنند بیا منو بخور!
-
سوهان ورقه ای
پنجشنبه 9 مهر 1394 12:41
دوستان عزیز! عیدتون مبارک! امروز اومدم که علاوه بر تبریک عید بزرگ قربان، کامتونو شیرین کرده و یکی از شیرینی های مناسب فصل سرد رو معرفی کنم. سوهان ورقه ای که از ترکیب آرد سبوس دار گندم، آرد جوانه گندم، شکر و روغن تهیه میشه و به خاطر داشتن جوانه گندم، فوق العاده مفید و پرخاصیته! ( روش تهیه اش کمی شبیه پخت سمنو هست و...
-
مهرمهربان رو با انرژی آغاز کنیم.
چهارشنبه 1 مهر 1394 12:13
مهر مهربان از راه رسیده و نوید فصلی سرشار از تلاش و پشتکار رو با خودش آورده. خیلی خوبه که همراه با آغاز پاییز مواد مغذی و پرانرژی رو به بدن بچه ها هم برسونیم. امروز یه میون وعده سالم، مقوی و پرانرژی رو بهتون معرفی می کنم که از ترکیب خرما و شاهدانه تهیه میشه. خرما رو که همه خوب می شناسیم و فوایدشم خوب می دونیم. اما...
-
کشک و بادمجان مجلسی
جمعه 27 شهریور 1394 23:16
به خاطر کیفیت نامطلوب عکس عذر می خوام!
-
ترشی فلفل
پنجشنبه 26 شهریور 1394 16:22
برای تهیه ترشی فلفل، دم فلفل ها رو گرفته و شسته و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا خشک بشن. بعد فلفل ها رو در شیشه ریخته و یکی دو حبه سیر، کمی نمک و در صورت تمایل کمی سبزی معطر به اون اضافه کرده و شیشه رو با سرکه پرکرده و در اون رو ببندید و در جای تاریک و خنک نگاه دارید. بعضی برای گرفتن تندی فلفل اونو می جوشونند که البته...
-
مربای پوست پسته
چهارشنبه 25 شهریور 1394 11:37
بچه که بودم، مادربزرگم هرسال مربای پوست پسته می پخت و من همیشه مدهوش عطر و بوی مربای مادربزرگم می شدم. فکر می کردم مادربرگم خیلی هنرمنده که می تونه چنین معجونی بپزه . حالا که بزرگ شده ام، دریافته ام حوصله ی مثال زدنی مادربزرگ باعث می شده مناسب فصل ترشی و مربا بپزه و سفره شو رنگین کنه. چرا ما حوصله نکنیم و مثل...
-
ترشی بامیه
سهشنبه 24 شهریور 1394 11:14
بامیه گیاهیه فوق العاده مفید،گرمسیری و به سرما حساس! زمان زیادی تا آخر تابستون و پایان فصل اون نمونده. فریز کردن، خشک کردن و صدالبته ترشی انداختن از روش هاییه که استفاده از بامیه رو در تمام فصول برای ما ممکن می کنه. کافیه بامیه رو بشویید و روی پارچه ای خشک کنید و بعد در شیشه ریخته و روش سرکه و نمک بریزید و بذارید تا...
-
ترشی بادمجان شکم پر
دوشنبه 23 شهریور 1394 19:37
ابتدا مواد داخل شکم بادمجون رو آماده کنید. سیر و فلفل سبز و هویج و جعفری رو تمیز و خرد کرده و روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا آبش گرفته شه. خیلی مهمه موادتون آب نداشته باشه که ترشیتون کپک نزنه. دم و اضافه کلاهک بادمجونو بگیرید و بشویید و در قابلمه ریخته و روش آب بریزید تا جایی که آب روی بادمجونو بگیره و بذارید روی شعله...
-
پست ثابت
دوشنبه 23 شهریور 1394 15:51
قرار دادن مزه ها و چاشنی در کنار خوراکی ها ، لذت طعم خوراکی ها رو دو چندان می کنه. برای همینه که قدیما تو همه خونه ها خانومای خونه چاشنی مورد نیاز خونواده شونو تهیه می کردند. زندگی شلوغ، مصنوعی و ماشینی امروزی لذت عطر و طعم طبیعی و بینظیرچاشنیها، مزه ها و ترشی های مادرا و مادربزرگامون رو از ما گرفته. ارغوان یک فرصت...
-
ترشی سیر
دوشنبه 23 شهریور 1394 14:53
سیرترشی یکی از چاشنی های لذیذ و خوش طعمه که از قضا فواید بسیاری هم داره. سیر به دلیل پتاسیم بالایی که داره می تونه به تنظیم فشار خون کمک کنه، به دلیل ترکیبات گوگردی باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن شده و برای پیشگیری از ابتلابه سرماخوردگی مفیده. نتایج پژوهشی نشون می ده سیر سبب تنظیم تری گلیسرید، کلسترول و قندخون شده و...
-
عدس پلو
یکشنبه 22 شهریور 1394 14:56
عدس پلو با ته دیگ سیب زمینی مواد لازم: برنج 4 پیمانه عدس 2 پیمانه گوشت چرخ کرده 250 گرم پیاز 1 عدد کشکش پلویی یک پیمانه روغن و کره به قدر کافی چوب دارچین و نمک و زعفران به اندازه کافی برنج رو 3 یا 4 ساعت قبل از پخت بشویید و در آب و نمک خیس کنید.عدس رو یک ساعت زودتر خیس کرده و بعد آبشو عوض کرده و با چوب دارچین وکمی آب...
-
یک تجربه
پنجشنبه 19 شهریور 1394 01:02
کم کم فصل پاییز و موسم پختن غذاهای پاییزی فرا می رسه! یکی از موادی که در پخت خیلی از خورشت های فصل پاییز استفاده میشه، آلو هست. از خورشت به و سیب و هویج گرفته تا خورشت آلو اسفناج و طاس کباب و ... اگه مثل ارغوان عاشق این خورشت ها باشین، کم کم به فکر می افتین مقداری آلوی تازه فریز کنید. ابتدا باید پوست آلو رو...
-
تارت کشک و بادمجان
یکشنبه 15 شهریور 1394 21:33
کشک و بادمجون میتونه به عنوان یه پیش غذای محبوب سرو شه. کمتر ایرانی هست که بادمجون و مخصوصا ترکیب اون با کشک رو دوست نداشته باشه. برای تهیه کشک و بادمجون بهتره که بادمجون رو با شعله کم سرخ کنیم تا درحین سرخ شدن، خوب پخته بشه. پس از سرخ کردن بادمجون رو له کرده و به اون پیاز داغ و کشک غلیظ و گردوی خرد شده اضافه کرده و...
-
دسر زعفرانی
یکشنبه 15 شهریور 1394 09:57
دسر زعفرانی با بافتی نرم و لطیف و طعمی ایرانی پسند که البته تک نفره سرو کردم. منبع
-
کوکو بادمجان
دوشنبه 9 شهریور 1394 14:59
کوکوی بادمجون بافت نرم و لطیفی داره. خیلی راحت آماده میشه و البته خوشمزه است. اصلا هر چی با بادمجون درست بشه خوشمزه است. فکر می کنم بادمجون هم از بهشت اومده! مواد لازم بادمجون متوسط 2 عدد پیاز بزرگ یک عدد تخم مرغ 4 عدد گردوی خرد شده 2 قاشق غذاخوری روغن، نمک و زردچوبه به میزان لازم بادمجون و پیاز رو ریز خرد کنید.( می...
-
پاستا بوکاتینی با سس تن ماهی
دوشنبه 9 شهریور 1394 14:58
دیر رسیدید خونه؟ ناهار ندارید؟ قابلمه رو آب کنید و بذارید رو اجاق و شعله رو روشن کنید. یه پیاز متوسط و یه دونه فلفل دلمه ای رو نگینی خرد کنید و در با کمی روغن در تابه بریزید. تا تابه روی شعله گرم شه، یه هویج رو ریز رنده کرده و اضافه کنید. همه رو با هم تفت بدید. فلفل و زردچوبه و دارچین و نمک، کمی پودر آویشن و محتویات...
-
ترشی لیته
یکشنبه 8 شهریور 1394 11:56
ترشی لیته یکی از چاشنی های خوشمزه است که خیلی راحت میشه اونو تهیه کرد و خیلی زود هم می رسه و آماده خوردن میشه. امروزه ترشی لیته رو با مواد مختلفی آماده می کنند اما ماده اصلی ترشی لیته، بادمجان، هویج، سیر، فلفل سبز، جعفری تازه، نعنا خشک ، سیاه دانه، گلپر، زردچوبه و سرکه است. لیته اصیل کلم و گوجه ندارد و طعم سیرهم باید...