ارغوان

با عشق آشپزی می کنم

ارغوان

با عشق آشپزی می کنم

ترشی سیر

سیرترشی یکی از چاشنی های لذیذ و  خوش طعمه که از قضا فواید بسیاری هم داره.

  سیر به دلیل پتاسیم بالایی که داره می تونه به تنظیم فشار خون کمک کنه، به دلیل ترکیبات گوگردی باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن شده و برای پیشگیری از ابتلابه سرماخوردگی مفیده. نتایج پژوهشی نشون می ده سیر سبب تنظیم تری گلیسرید، کلسترول و قندخون شده و پیشگیری کننده از غلظت خون است. به عقیده محققان سیر از بافت های کبد در برابر ترکیبات سمی محافظت کرده و خنثی کننده نیترات موجود در برخی موادغذایی هم هست.

برای آگاهی بیشتر می تونید به این و این مراجعه کنید.

هر چه از زمان آماده سازی ترشی سیر بیشتر بگذره، بافت اون نرمتر و طعم شیرینتری خواهد داشت. تصویر زیر سیر ترشی ده ساله است که البته در حال اتمام است.


ترشی های شکل زیر به ترتیب از راست به چپ کهنه ترند.

اولی رو در دیماه 89 ، دومی در آذر 92 ، سومی در شهریور 93 و آخری رو در اسفند 93 ریختم.

ترشی کاسه هم 10 ساله است و البته کاسه سمت چپی سرکه اون ترشی ده ساله است که تغییر رنگش رو به خوبی می بینید.

برای آماده کردن ترشی سیر باید بوته های کامل یا حبه شده رو با کمی نمک در شیشه ریخته و روی اون  سرکه بریزید.

هر چه از زمان آماده سازی بیشتر بگذره، ترشی رسیده تر و  خوش طعمتر خواهد بود.

بهترین ترشی سیرخانگی را می توانید با یک تلفن از ارغوان تهیه کنید.

شماره تماس با من:  09150475860

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.