ارغوان

با عشق آشپزی می کنم

ارغوان

با عشق آشپزی می کنم

به رنگ پاییز

ترشی فلفل دلمه ای



زمستونه! در این روزهای سرد و خاکستری از پاییز زیبا فاصله زیادی گرفته ایم اما هنوز هم می تونیم سفره مون رو با رنگهای زیبایی پاییزی تزیین کنیم و از طعم یک چاشنی خوش مزه هم لذت ببریم.

برای دیدن روش تهیه این ترشی پاییزی ادامه مطلب رو مطالعه فرمایید.

 

 

 

 


انتخاب فلفل های رنگی رنگی تازه و سالم اولین قدم برای تهیه این ترشی زیبا و البته خوش طعمه. پس از انتخاب فلفل دلخواهتون، اونا رو خوب شسته، خشک، خلال کرده و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا آبش گرفته شه.



حالا خلال های فلفل رو در یک شیشه تمیز ریخته و روی اون کمی نمک ریخته و شیشه رو با سرکه پر کنید.



دو سه هفته بعد می تونید از طعم و رنگ ترشی خوشگلتون لذت ببرید.



سفره تون رو تزیین کنید و خدای مهربون رو به خاطر آفرینش این رنگ های چشم نواز شکر کنید.

نظرات 1 + ارسال نظر
ابی دریا یکشنبه 25 بهمن 1394 ساعت 17:25

واای.به به.افرین

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.