ارغوان

با عشق آشپزی می کنم

ارغوان

با عشق آشپزی می کنم

مربای زرشک



مربای زرشک یکی از خوش طعم ترین و لذیذ ترین مرباها بوده و بیشتر باب طبع کسانیه که طعم ملس رو می پسندند.

  ادامه مطلب ...

خورشت مرغ و هویج

باز پاییز رسید و فصل خورشت های خوش رنگ و روی پاییزی! وقتشه که رنگ های زیبای پاییزی رو به سفره خونمون هم ببریم.

این خورشت مرغ و هویج رو جمعه پیش پختم اما تا امروز فرصت نکردم براتون بنویسم. می دونم همه شما عزیزان هنرمندید و کدبانو اما این پست مسلما به درد دختر خودم و دوستانی که احیانا مبتدی هستند خواهد خورد.

همان طور که در ادامه خواهید دید، پخت این خورشت خیلی راحت و آسان هم هست.



  ادامه مطلب ...

تارت پیتزا

 و این بار تارت پیتزا

آسان و خوشمزه!




که با توجه به اندازه مناسب و راحتی سرو، گزینه مناسبی برای قرار دادن در منوی مهمونی هاست.



ابتدا خمیر نون تارت رو آماده کنید. داخل خمیر تارت رو با یه لایه سس و پنیر بپوشونید و برای 10 دقیقه داخل فر داغ بذارید تا خمیر پخته شه.
وقتی از فر در آوردید، روی اون مواد پیتزاتون رو بریزید. من از گوشت مرغ ریش شده + قارچ + فلفل دلمه استفاده کردم و روی فیلینگ رو با یه لایه پنیر و پودر آویشن پوشوندم و دوباره کمی فلفل دلمه ای و یه دونه گوجه گیلاسی گذاشته و برای 15 دقیقه گذاشتم توی فر.


روی پنیرمون که طلایی شد، آماده است. به همین سادگی !
و من عاشق اون نون تردشم.

ترشی کلم بنفش

یک چاشنی ملس و خوش طعم با رنگ زیبای بنفش همایونی اش!



مناسب برای دورچین بیشتر پلوها و خوراکها!



تهیه ترشی کلم بنفش فرصتی فراهم می کنه تا از معجزه رنگهای طبیعی بهره برده و علاوه بر سودجستن از فواید بیشمارش ، سفره رو رنگین تر کنیم.



ترشی لیته

و لیته خوش عطر و طعم:

البته معرف حضورتون هست و طرز تهیه شو قبلا نوشته بودم. اما یادم نبود و دوباره عکس گرفتم. حیفم اومد عکسشو نذارم.



ببینید با آدم حرف می زنه!