بامیه گیاهیه فوق العاده مفید،گرمسیری و به سرما حساس! زمان زیادی تا آخر تابستون و پایان فصل اون نمونده.
فریز کردن، خشک کردن و صدالبته ترشی انداختن از روش هاییه که استفاده از بامیه رو در تمام فصول برای ما ممکن می کنه.
کافیه بامیه رو بشویید و روی پارچه ای خشک کنید و بعد در شیشه ریخته و روش سرکه و نمک بریزید و بذارید تا برسه.
بامیه هایی که در عکس می بینید اول فصل بامیه ترشی انداخته شده و رسیده و آماده ی مصرف هستند.
ابتدا مواد داخل شکم بادمجون رو آماده کنید. سیر و فلفل سبز و هویج و جعفری رو تمیز و خرد کرده و روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا آبش گرفته شه. خیلی مهمه موادتون آب نداشته باشه که ترشیتون کپک نزنه.
دم و اضافه کلاهک بادمجونو بگیرید و بشویید و در قابلمه ریخته و روش آب بریزید تا جایی که آب روی بادمجونو بگیره و بذارید روی شعله تا بپزه و بعد از ده دقیقه یه ربع تست کنید اگه پخته بود آبکش کنید و بذارید آب بادمجون خوب بره.
حالا نوبت اینه که دونه دونه شکم بادمجونو برش بدید و با مواد معطر پر کنید. من این کارو با دم قاشق مرباخوری انجام میدم و با همون قاشق از مواد داخل شکم بادمجون میذارم و بعدبا دستم کمی فشار داده و بعد دو لبه رو روی هم فشار میدم که مواد بیرون نیاد. یکی یکی در شیشه می چینم و در انتها به اندازه کافی روش نمک و سرکه می ریزم.
حواستون باشه طعم سیر و فلفل و سبزی معطر بایدبر طعم هویج غالب باشه.
این ترشی رو دو ماه پیش انداختم و همون طور که می بینید، الان رسیده و آماده خوردن هست.