ارغوان

با عشق آشپزی می کنم

ارغوان

با عشق آشپزی می کنم

ترشی بامیه

بامیه گیاهیه فوق العاده مفید،گرمسیری و به سرما حساس! زمان زیادی تا آخر تابستون و پایان فصل اون نمونده.

فریز کردن، خشک کردن و صدالبته ترشی انداختن از روش هاییه که استفاده از بامیه رو در تمام فصول برای ما ممکن می کنه.

کافیه بامیه رو بشویید و روی پارچه ای خشک کنید و بعد در شیشه ریخته و روش سرکه و نمک بریزید و بذارید تا برسه.

بامیه هایی که در عکس می بینید اول فصل بامیه ترشی انداخته شده و رسیده و آماده ی مصرف هستند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.