ارغوان

با عشق آشپزی می کنم

ارغوان

با عشق آشپزی می کنم

به رنگ پاییز

ترشی فلفل دلمه ای



زمستونه! در این روزهای سرد و خاکستری از پاییز زیبا فاصله زیادی گرفته ایم اما هنوز هم می تونیم سفره مون رو با رنگهای زیبایی پاییزی تزیین کنیم و از طعم یک چاشنی خوش مزه هم لذت ببریم.

برای دیدن روش تهیه این ترشی پاییزی ادامه مطلب رو مطالعه فرمایید.

 

 

ادامه مطلب ...

بادمجون شکم پر با سس انار و تمبر هندی



 

این چاشنی فوق العاده خوش مزه، طعم ملسی داره و برای کسانی که نمی تونند ترشی سرکه رو تحمل کنند، مناسبه.

برای دیدن طرز تهیه به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.


  ادامه مطلب ...