ارغوان

با عشق آشپزی می کنم

ارغوان

با عشق آشپزی می کنم

بادمجون شکم پر با سس انار و تمبر هندی



 

این چاشنی فوق العاده خوش مزه، طعم ملسی داره و برای کسانی که نمی تونند ترشی سرکه رو تحمل کنند، مناسبه.

برای دیدن طرز تهیه به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.


  


مواد لازم: بادمجون ریز: دو کیلو

رب انار: یک لیوان

سرکه: یک لیوان

تمبر هندی: 300 گرم

گردو، هویج و سبزی به اندازه کافی

نمک: کمی

برای تهیه این چاشنی بادمجون های ریز رو انتخاب کرده، دم اضافیشونو چیده و شسته و در کمی آب می پزیم.

متناسب با تعداد بادمجونمون هویج رنده شده، سبزی معطر خرد شده و پودر گردو رو با هم مخلوط می کنیم.



در ظرفی جداگانه، تمبر هندی و سرکه رو با هم مخلوط می کنیم و اجازه می دیم تمبر کمی خیس بخوره.

سپس مخلوطو از صافی رد می کنیم.



رب انار رو به مخلوط صاف شده اضافه می کنیم.



مخلوط رو روی شعله اجاق قرار داده و اجازه میدیم یکی دو جوش بزنه. ( حواستون باشه که با جوش آمدن سر نره. دیواره های قابلمه گواهی می دن که نزدیک بود چه بلایی سر گازم بیاد! ) و بعد گازو خاموش کرده و اجازه میدیم سس خنک شه.



با دم قاشق شکم بادمجونو باز می کنیم.



با کمک دم قاشق دو لبه رو از هم دور می کنیم.



داخل شکم بادمجونو با مخلوط هویج و جعفری و گردو پر می کنیم.



لبه های شکاف رو با دست به هم نزدیک کرده و بادمجونو داخل شیشه مورد نظر قرار می دیم. به همین ترتیب مرحله به مرحله انجام داده، تا وقتی شیشه پر شه.

در پایان یک قاشق نمک رو بادمجونها ریخته و شیشه رو با سس پر می کنیم.

درب شیشه رو محکم بسته و در جای خنکی قرار می دیم.

پس از دو هفته چاشنی فوق العاده ما آمده است.




نظرات 1 + ارسال نظر
مریم جمعه 25 دی 1394 ساعت 22:12

سلام
ممنون به خاطر آموزشهای خوبتون ...خوشم میاد که عین معلمها خیلی تر و تمیز و مرتب توضیح می دید و هیچ چیزی رو از قلم نمیندازید

سلام. خواهش می کنم. خوشحالم راضی هستید.

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.