ارغوان

با عشق آشپزی می کنم

ارغوان

با عشق آشپزی می کنم

ترشی فلفل



برای تهیه ترشی فلفل، دم فلفل ها رو گرفته و شسته و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا خشک بشن.
بعد فلفل ها رو در شیشه ریخته و یکی دو حبه سیر، کمی نمک و در صورت تمایل کمی سبزی معطر به اون اضافه کرده و شیشه رو با سرکه پرکرده و در اون رو ببندید و در جای تاریک و خنک نگاه دارید.
بعضی برای گرفتن تندی فلفل اونو می جوشونند که البته من با این کار موافق نیستم. مگه میشه فلفل تند نباشه؟ مگه داریم؟
بتدریج که فلفل برسه و جا بیفته تندی اون متعادل میشه و اون وقته که خوردنیه!
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.