ارغوان

با عشق آشپزی می کنم

ارغوان

با عشق آشپزی می کنم

یک تجربه

کم کم فصل پاییز و موسم پختن غذاهای پاییزی فرا می رسه!

یکی از موادی که در پخت خیلی از خورشت های فصل پاییز استفاده میشه، آلو هست. از خورشت به و سیب و هویج گرفته تا خورشت آلو اسفناج و طاس کباب و ...


اگه مثل ارغوان عاشق این خورشت ها باشین، کم کم به فکر می افتین مقداری آلوی تازه فریز کنید.

ابتدا باید پوست آلو رو بگیرید.بهتره آلو رو برای چند دقیقه در آب جوش بندازید تا راحت پوستشون گرفته بشه. بعد در ظرف دردار ریخته و فریز کنید.

به همین سادگی سفره های پاییزیتون رو به طعم بی نظیر آلو مزین کنید.




نظرات 1 + ارسال نظر
شیوا دالان بهشت شنبه 21 شهریور 1394 ساعت 18:36

اینجا چند جور آلو قرمز هست از کدوما فریز کنم؟ به نظرتون اگر ترش باشه بهتره؟

بیشتر آلوی رسیده و شیرین رو خشک می کنند.
اینجا که آلو بخارا و آلو سیاه. هر چه در دسترستونه.مهم اینه که طبیعت رو به سفره ببریم.

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.