ارغوان

با عشق آشپزی می کنم

ارغوان

با عشق آشپزی می کنم

تارت کشک و بادمجان


کشک و بادمجون میتونه  به عنوان یه پیش غذای محبوب سرو شه. کمتر ایرانی هست که بادمجون و مخصوصا ترکیب اون با کشک رو دوست نداشته باشه.

برای تهیه کشک و بادمجون بهتره که بادمجون رو با شعله کم سرخ کنیم تا درحین سرخ شدن، خوب پخته بشه. پس از سرخ کردن بادمجون رو له کرده و به اون پیاز داغ و کشک غلیظ و گردوی خرد شده اضافه کرده و بذارید رو شعله ی کم، جا بیفته. هر از گاهی هم بزنید که ته نگیره. نیازی نیست روغن اضافه کنید. بادمجون به اندازه کافی روغن داره و فقط می خواهیم با کشک و پیازداغ مزه دار شه. ( به بادمجون آب هم اضافه نکنید چون نون تارتتون رو خمیر می کنه.)

پس از سرد شدن به اندازه لازم از مخلوط داخل هر تارت بریزید و روی اون رو با کشک ونعناداغ و سیرداغ تزیین کنید.

تارت کشک و بادمجون گزینه خوبی برای مهمونی های عصرانه است. می تونید به تعداد مهمونهاتون آماده کنید و فرصت لذت بردن از یه غذای سنتی و اصیل رو برای اونها فراهم بیارید.



پی نوشت:

1- می تونیدخمیر تارتتون رو  چند روز قبل آماده کرده و بپزید و فریز کنید تا در روز مهمونی فرصت بیشتری داشته باشید.

در اولین فرصت روش تهیه تارت ها رو هم براتون پست می کنم.

2- من قبل از سرخ کردن بادمجون اونو به نمک آغشته کرده و میذارم یه نیم ساعت بمونه تا تلخیش گرفته شه. بعد شسته و خشک کرده و سرخ می کنم. به این ترتیب بادمجونم مزه دار میشه و نیازی به اضافه کردن نمک نیست.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.