ارغوان

با عشق آشپزی می کنم

ارغوان

با عشق آشپزی می کنم

پان اسپانیا



دسر پان اسپانیا رو که برای مهمونی دوستم آماده کردم.

بادمجان کبابی




 کباب کردن بادمجان روی ذغال گداخته بهترین روش برای پختن و دودی کردن آن است.
وقتی برای گردش به باغ یا طبیعت میرید، مقداری بادمجون همراه ببرید و روی ذغال کباب کنید.
بادمجان های کبابی را در قابلمه ای بریزید و در اون رو بگذارید. کمی که سرد شد؛ پوستشون رو بگیرید و وقتی به خونه برگشتیددر ظرفهای دردار ریخته و فریز کنید و سر فرصت برای تهیه غذاههای مورد نظرتون استفاده کنید.

کشک و بادمجان



روش تهیه را در ادامه مطلب مطالعه فرمایید.
 
ادامه مطلب ...