پیتزا خونگی
از نمایی دیگر
چقدررزز خوشگه . خوشمزه هم حتمن هست . به به به این سلیقه
جای شما سبز!
سلام چه وبلاگ خوشمزه ای! جالبه اولین بار از وبلاگ عمو سیبیلو اومدم و بعد می خواستم دستور پخت بورک ها را تو پست تولد ببینم که دستور نداشت
سلام.ازاز هر چی دوست داشتید می تونید استفاده کنید اما من از مواد سمبوسه بندری استفاده کردم . در اولین فرصت که درست کردم طرز تهیه شو با عکس میذارم.
چقدررزز خوشگه . خوشمزه هم حتمن هست . به به به این سلیقه
جای شما سبز!
سلام
چه وبلاگ خوشمزه ای! جالبه اولین بار از وبلاگ عمو سیبیلو اومدم و بعد می خواستم دستور پخت بورک ها را تو پست تولد ببینم که دستور نداشت
سلام.
ازاز هر چی دوست داشتید می تونید استفاده کنید اما من از مواد سمبوسه بندری استفاده کردم . در اولین فرصت که درست کردم طرز تهیه شو با عکس میذارم.