ارغوان

با عشق آشپزی می کنم

ارغوان

با عشق آشپزی می کنم

پیتزامرغ و قارچ


پیتزا خونگی


از نمایی دیگر

نظرات 2 + ارسال نظر
شیوا دالان بهشت چهارشنبه 4 شهریور 1394 ساعت 18:32

چقدررزز خوشگه . خوشمزه هم حتمن هست . به به به این سلیقه

جای شما سبز!

خانم اردیبهشتی جمعه 30 مرداد 1394 ساعت 23:23 http://mayfamily.blogsky.com

سلام
چه وبلاگ خوشمزه ای! جالبه اولین بار از وبلاگ عمو سیبیلو اومدم و بعد می خواستم دستور پخت بورک ها را تو پست تولد ببینم که دستور نداشت

سلام.
ازاز هر چی دوست داشتید می تونید استفاده کنید اما من از مواد سمبوسه بندری استفاده کردم . در اولین فرصت که درست کردم طرز تهیه شو با عکس میذارم.

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.