ترشی فلفل دلمه ای
زمستونه! در این روزهای سرد و خاکستری از پاییز زیبا فاصله زیادی گرفته ایم اما هنوز هم می تونیم سفره مون رو با رنگهای زیبایی پاییزی تزیین کنیم و از طعم یک چاشنی خوش مزه هم لذت ببریم.
برای دیدن روش تهیه این ترشی پاییزی ادامه مطلب رو مطالعه فرمایید.
انتخاب فلفل های رنگی رنگی تازه و سالم اولین قدم برای تهیه این ترشی زیبا و البته خوش طعمه. پس از انتخاب فلفل دلخواهتون، اونا رو خوب شسته، خشک، خلال کرده و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا آبش گرفته شه.
حالا خلال های فلفل رو در یک شیشه تمیز ریخته و روی اون کمی نمک ریخته و شیشه رو با سرکه پر کنید.
دو سه هفته بعد می تونید از طعم و رنگ ترشی خوشگلتون لذت ببرید.
سفره تون رو تزیین کنید و خدای مهربون رو به خاطر آفرینش این رنگ های چشم نواز شکر کنید.
واای.به به.افرین
