
کباب کردن بادمجان روی ذغال گداخته بهترین روش برای پختن و دودی کردن آن است.
وقتی برای گردش به باغ یا طبیعت میرید، مقداری بادمجون همراه ببرید و روی ذغال کباب کنید.
بادمجان های کبابی را در قابلمه ای بریزید و در اون رو بگذارید. کمی که سرد شد؛ پوستشون رو بگیرید و وقتی به خونه برگشتیددر ظرفهای دردار ریخته و فریز کنید و سر فرصت برای تهیه غذاههای مورد نظرتون استفاده کنید.
فداتون.زنده باشید.شماخیلی لطف دارین.
خدا رفتگانتون رو رحمت کنه.
قربون شما!
خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه.
چقدم عالی.
با بادمجون یه دنیا غذای خوشمزه میشه پخت ولی حیف که در خونه ما مهجوره.اهل خونه بهش حساسیت دارن.
یاد خورشت بادمجونای مامانم بخیر.
خدا روح مامان عزیزتونو غرق رحمتش کنه!
ایشون از طعام بهشتی فیض می برند.
پاشو بیا عزیزم خونه ما تا برات بپزم.
وای پستها رو که دیدم دیگه آب دهنم جمع نمی شه :)))
چقد شما با سلیقه این. من خیلی بی حوصله و بی هنرم :|
همش نوش جان شما و خانواده گرامی
ممنونم از این همه تعریف. لطف دارید.
نه تو رو خدا این طور نگید. همه ی خانوما خونه دار و هنرمندند. فقط باید یه کمی دقیق تر به توانایی های خودشون نگاه کنند.